25abril2024

Gestió del conflicte en entorns cooperatius i entitats d'economia social

L’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran és una iniciativa promoguda pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, sorgida a partir de l’aliança de diversos actors públics i privats de l’economia social del territori de l’Alt Pirineu i Aran amb l’objectiu de donar a conèixer i impulsar l’economia social, el tercer sector i les cooperatives, un model d'economia transformadora que dóna resposta a la necessitat del territori, genera riquesa i ocupació estable i de qualitat.
Dins el pla de treball de l’Ateneu Cooperatiu hem contemplat un seguit d’accions de formació dirigides a persones que acompleixen tasques d’assessorament, professionals, personal tècnic assessor de la Xarxa d’Ateneus Cooperatius i/o persones emprenedores de la comarca. Aquesta formació la realitzarem els dies 15 i 21 de maig de 2019, de 16 a 19 hores a l’Epicentre-Centre de visitants del Pallars Jussà ( Tremp)

L’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran forma part d’un projecte més global, la xarxa d’ateneus cooperatius, format per 14 ateneus i més de 130 entitats públiques i privades amb gran experiència que, de manera coordinada, actuen per fomentar i enfortir l’economia social i cooperativa arreu del territori. Són les antenes i els altaveus de l’economia social al territori, identifiquen necessitats i oportunitats del sector i ofereixen una àmplia cartera de serveis integrals per a l’aprenentatge, la reflexió col·lectiva, la cooperació i la transformació social.

Els projectes i les accions impulsades des de l’ateneu, s’adrecen principalment a persones emprenedores, projectes emergents, associacions, cooperatives i entitats de l’economia social, gestories i assessories, persones aturades o treballadores d’empreses properes al tancament, i també a l’alumnat de secundària, batxillerat, cicles i universitats i personal de les administracions públiques, per tal d’esdevenir un espai de referència al territori, visibilitzar i fomentar la creació de noves empreses de l’economia social, el tercer sector i les cooperatives.

Inscripcions a aracoop.coop.       Aquesta formació és gratuïta.

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.