27abril2024

Medalla centenària a la Sra. Lluisa Reixats Solé veïna de Conques

L’Il.lm. Sr. President del Consell Comarcal del Pallars Jussà i Alcalde de l’Ajuntament d’Isona i Conca Dellà, Constantí Aranda, ha entregat la medalla centenària del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya a senyora Lluisa Reixats Solé, veïna de conques.
La senyora Lluisa va nèixer a Conques l’any 1919 i als 14 anys va marxar a viure a Barcelona a treballar servint en una casa. Es va casar i fruit del matrimoni té dues filles. Actualment viu amb la seva filla Carmen, el seu gendre i els seus dos néts a Conques, on va retornar des de fa nou anys. La descriuen els que la coneixen bé com una dona treballadora i molt aficionada a la cuina, a la lectura i a passejar.

Com a obsequi i commemoració pels seus cent anys, se li ha atorgat una medalla personalitzada, on hi consta  el seu nom i la data del seu naixement  i un  ram de flors per part del Consell Comarcal.

En representació de l’Ajuntament d’Isona i Conca Dellà també hi ha assistit la Sra. Jeannine Abella, Tinent Alcalde, la qual li ha entregat un pastís.

Des del Consell li desitgem moltes felicitats i que siguin molts més!

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.